Dieta cu grepfrut: slăbește în timp record!

Grefele slabesc

Conținutul

  bretele te fac să pierzi în greutate

  Ei bine, dieta cu grapefruit este cea mai indicată. Este o cură pe termen scurt maximum 2 luni și jumătatecu rezultate spectaculoase.

  cum să ardeți grăsimea și să câștigați masa

  Un fruct sănătos Dacă vrei să arăţi trăsnet în timp-record, cura de grapefruit e cea mai recomandată. Fructul are conţinut mic de grefele slabesceste extrem de bogat în fibre, are virtuţi purificatoare pentru piele şi conţine din plin vitamina C. Se mai spune că ajută la accelerarea combustiei grefele slabesc din mâncare — o altă afirmaţie controversată.

  sfaturi pentru pierderea grăsimilor

  Singurul lucru dovedit e aportul nutriţional sănătos, precum şi faptul că dieta dă totuşi roade: sunt femei care au pierdut 20 de kilograme în 75 de zile!

  Interzis la dulciuri Principiul dietei: înaintea fiecărei mese, se consumă o jumătate de grapefruit, întreg sau numai sucul. Cu excepţia dulciurilor, care sunt eliminate total, regimul nu e foarte strict şi nici nu trebuie să faci foamea. Atunci când alcătuieşti meniul zilnic, ţine cont de următoarele: În timpul curei cu grepfrut, redu consumul de cafea la numai o ceaşcă pe zi.

  femeie peste 40 de pierderi de grăsime

  În schimb, bea 8 căni de apă plată pe parcursul zilei. Optează pentru feluri de mâncare pe bază de carne, salate şi legume. Mai puţină sare, iar zahăr — deloc.

  cum să pierdeți grăsimile în fese

  Deserturile sunt total eliminate din ecuaţie, pe tot parcursul dietei; total interzisă e şi pâinea, precum şi legumele albe şi cartofii. Respectă cu sfinţenie orarul celor trei mese principale şi nu mânca nimic între mese.

  cum să pierdeți în greutate cu știința

  Dacă simţi nevoia, introdu în orar o gustare suplimentară. Urmează dieta timp de 12 zile, fă apoi o pauză de două zile, repetă — şi tot aşa timp de 2 luni şi jumătate. Băuturile şi alimentele care nu figurează în regimul recomandat sunt interzise.

  Ce să mănânci la fiecare masă Micul dejun: 2 ouă — ochiuri, fierte, ochiuri româneşti, omletă 2 felii de şuncă de Praga Cafea sau ceai maximum o cană Variantă de mic grefele slabesc Salată cu orice fel de dressing Carne albă, gătită după cum îţi pofteşte inima de preferinţă, la grătar sau la cuptor Cafea sau ceai maximum o cană Masa de prânz: O grefele slabesc de grapefruit Salată cu orice fel de dressing sau legume roşii ori verzi gătite în unt folosirea uleiului nu e recomandată în cura de faţăşi condimentate variat pentru a compensa cantitatea mai mică de sare Carne albă gătită după pofta inimii Cafea sau ceai O jumătate de grapefruit O cană de suc de roșii sau o cană de lapte degresat.