P57 Hoodia Cactus Slimming Capsule

Hoodia slimming

Conținutul

  P57 Hoodia este o plantă spinoasă care crește în Africa de Sud și Namibia, care atrage atenția pentru potențialele sale proprietăți de suprimare a apetitului. Majoritatea produselor de slăbire care ard grăsimile și accelerează metabolismul sunt controlate de Hoodia.

  se poate slabi 1 kg pe zi

  Produs într-o fabrică SPDF aprobată de GMP, acest produs de slăbire de succes combină de 20 de ori extracția Hoodia și alte ingrediente pure pe bază de plante, împreună cu tehnologia hoodia slimming, fiind sigur și eficient, se potrivește tuturor tipurilor de persoane cu obezitate.

  Factorii multi-lipolitici reduc sinteza grăsimilor, accelerează arderea grăsimilor, blochează absorbția grăsimilor și controlează eficient greutatea; Multi-nutriția îmbunătățește metabolismul, fără diaree, constipație și revenire.

  dr cooper pierdere în greutate marietta ga

  A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Serviciu de etichetă privată OEM și ODM: Oferim producție de etichetare privată și putem produce produse personalizate pe baza cantității mari, a prețului mai mic și a profitului maxim garantat.

  Slăbirea materiilor prime și a semifabricatelor: furnizăm și materii prime și semifabricate, cantitate și calitate garantate.

  onetwoslim românia