Huawei P40 Pro 5G Silver - Pret avantajos - | DIGI (RCS & RDS) - Telefoane

Silvers ulotka, Weinstein Carpet and Flooring

Conținutul

  silvers ulotka

  Autentificați-vă acum pentru a vedea disponibilitatea și prețurile Înscrieţi-vă acum Recenzii în așteptare Mai multe despre Silver Lake Resort Hotel Oferind spații de cazare de calitate în cartierul cunoscut pentru viață de noapte, restaurante, cumpărături din Shenzhen, Silver Lake Resort Hotel este o alegere populară atât pentru turiști care doresc relaxare cât și pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri.

  La doar 5.

  Niciun efort nu este precupețit pentru a face oaspeții să se simtă confortabil. Pentru aceasta, locul de cazare oferă cele mai bune servicii și dotări. Facilitățile de top de la acest loc de cazare includ ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate ore, staţie încărcare auto electrice, magazin de proximitate.

  silvers ulotka

  Locul de cazare deține camere de oaspeți minunat amenajate, majoritatea incluzând trusă întreţinere silvers ulotka, papuci, acces internet wireless gratuitcamere nefumători, aer condiţionat. Locul de cazare oferă multe oportunități unice de recreere cum ar fi teren badminton, ambarcaţiuni, trasee de drumeţie, teren mini golf, parc tematic. Cu o locație ideală și facilități pe măsură, Silver Lake Resort Hotel este de vârf în multe feluri.

  Arată mai puțin.

  silvers ulotka