Înclinarea grupului comunitar MyNetDiary

Slimming comunitar, Anaissa High Slimming Girdle Postpartum Thong Effect with Smart Fiber Emana Shaping for Woman

Anaissa High Slimming Girdle Postpartum Thong Effect with Smart Fiber Emana Shaping for Woman

Înclinarea grupului comunitar MyNetDiary Asphesteros Pot primi sfatul dvs. Acestea sunt detalii profunde. Am observat că caloriile de activitate contează toate caloriile slimming comunitar pe durata unei activități știu, duhdar asta nu se suprapune rău cu caloriile presupuse a fi arse pentru un anumit nivel de activitate?

  • Fie că doriți o supă hrănitoare, caldă și consistentă sau o aromă proaspătă, proaspătă, posibil specială și exotică, ți-a garantat o rețetă care ni se potrivește:?
  • Ceai slabit alevia

Pentru activități scurte care s-ar putea să nu conteze atât de mult, dar, de slimming comunitar, să spunem că un nivel sedentar de activitate generală presupune pentru a ușura matematica 2. Asta ar însemna în medie de calorii arse în fiecare oră, în afara activității suplimentare. Deci, acum spuneți că mergeți o oră și doriți să înregistrați acea activitate suplimentară. Pentru activități suplimentare de slimming comunitar scurtă, contorizarea dublă s-ar putea să nu conteze, dar dacă înregistrați activități de durată lungă, aceasta ar putea însemna contorizarea dublă a câtorva sute de calorii pe parcursul unei zile sau săptămâni, suficient pentru a mușca în deficitul pe care îl credeți doar primești.

Pentru a săpa și mai adânc, am calculat în medie slimming comunitar zi consumul total de calorii implicit pe parcursul a 24 de ore, dar Somnul folosește mult mai puține calorii decât orele de veghe, așa că la bănuț ar avea loc dubla numărare, caloriile pe oră numărându-se dublu ar fi mai mari.

cel mai bun supliment pentru pierderea rapidă în greutate bautura minune care te ajuta sa slabesti

Ce părere aveți despre asta și cum să o gestionați pentru a obține un control mai precis al activității suplimentare? Dieticianul Majoritatea adulților ar trebui să utilizeze nivelul de activitate sedentar, deoarece acesta reprezintă activitățile zilnice de viață inclusiv mersul accidental până la aproximativ o mile sau de pași și asta fac majoritatea oamenilor în fiecare zi a vieții lor.

Puteți ține cont de caloriile arse din exerciții în jurnalul zilnic de exerciții. Pentru o descriere detaliată a nivelurilor de activitate, vă rugăm să consultați fila Cont pe web sau Planul meu din aplicația dvs.

Vă rog să-mi spuneți dacă aveți întrebări suplimentare. Noroc pentru a fi mai activ! Joanna dietetician Asphesteros Cantitățile enumerate pentru o activitate nu par a fi net de caloriile arse oricum pentru funcția de bază a corpului pentru perioada exercițiului.

Comenteaza

O dată pentru setarea nivelului activității sedentare și din nou pentru activitate, care include, de asemenea, aceleași funcții de bază ale vieții cheltuielile calorice deja numărate în setarea Sedentar. Dietician Încercați să slimming comunitar asigurați că nu numărați accidental caloriile pe care le-ați ars prin mișcare de două ori?

Dacă încercați să pierdeți în greutate, m-aș asigura că greșiți din partea precauției și nu veți intra în fiecare mișcare pe care o faceți în timpul zilei în jurnalul de exerciții.

Iată cum o fac. Înregistrez și ceea ce consider exercițiu, nu activități din viața de zi cu zi. Dar dacă aleg să merg până la magazinul alimentar și sunt 15 minute de mers continuu, o voi înregistra. Dar apoi nu înregistrez slimming comunitar de cumpărături. Amintiți-vă doar că gestionarea greutății și obținerea sănătății este doar progres, nu perfecțiune. Spuneți-mi dacă acest lucru vă răspunde la întrebare. Ai grijă, Joanna Asphesteros Mersul pe jos nu este un exemplu excelent, deoarece bonusul pentru pași se ocupă de asta.

Pentru un exemplu specific, să mergem pe jos și să spunem că nu toți utilizatorii de meți pierd greutatea telefonul, deci bonusul pentru pas nu este implicat și să spun că merg la o plimbare deasupra activității mele normale și merg o oră. Așa că mă duc să înregistrez asta. Asphesteros Fac X o oră, am ars de calorii mai mult de o oră în repaus slimming comunitar în total și doar mai mult de o oră în repaus?

Dietetician Există o supraestimare a caloriilor totale arse atunci când înregistrați activitatea, în special orice activitate înregistrată pentru perioade lungi de timp, deoarece este o cheltuială totală de energie estimată pentru acea durată.

Kathryn Bruton: supe de slăbit

Nu înregistrez activități care sunt deja incluse în nivelul meu general de activitate. Chiar și la nivel sedentar, ecuația DRI include activități de bază ale vieții zilnice și mersul accidental până la aproximativ o milă sau aproximativ de pași sau aproximativ de minute de mers.

Deci, NU ați număra cele 15 minute de cumpărături, mergând chiar și la nivel sedentar. În al doilea exemplu, mersul pe jos timp de 1 oră, ai din nou dreptate.

Îngrijire personală la domiciliu

Dacă înregistrați 1 oră de mers pe jos ca exercițiu, acesta va slimming comunitar de două ori caloriile de întreținere pentru acea oră. Bonusul de pas este o caracteristică incredibil de utilă, deoarece reprezintă o activitate care este deja inclusă în setarea generală a nivelului de activitate și vă oferă credit de calorii arse de exerciții numai atunci când mergeți deasupra și dincolo de acesta.

Acum am slimming comunitar de la exerciții de exploatare la folosirea doar a Step Bonus ca sursă de exerciții calorii arse în majoritatea zilelor. Singura dată când înregistrez o activitate este când îmi scot Apple Watch pentru înot.

O modalitate de a evita contorizarea dublă fără a utiliza Step Bonus este pur și simplu să permiteți nivelului general de activitate să țină cont de exercițiile obișnuite și apoi să nu înregistrați exercițiul. Acest lucru funcționează bine pentru aceia dintre noi care suntem creaturi obișnuite și, în medie, nivelul activității este mediu în fiecare zi sau, în timpul săptămânii, cheltuielile zilnice medii sunt corecte.

Înclinarea grupului comunitar MyNetDiary

Dar va supraestima caloriile arse pentru persoanele care nu sunt atât de active pe cât cred că sunt. Există multe modalități de a utiliza MyNetDiary.

pierde în greutate rva recenzii subțire în jos în 6 zile

Spuneți-mi dacă aveți mai multe întrebări. Folosesc MyNetDiary pentru urmărirea propriei activități de aproximativ 8 ani.

Anaissa High Slimming Girdle Postpartum Thong Effect with Smart Fiber Emana Shaping for Woman

Drinkmorewater Dacă este așa, asta mă face un pic înnebunitor. Este minunat să aveți o confirmare corectă. Da, este de rahat, dar este, de asemenea, minunat să poți înregistra activități de lungă durată cu intensitate redusă cu un grad de precizie, făcând lucruri pe care vreau să le urmăresc, cum ar fi 2 ore de dans sau 4 ore de curățare a primăverii, etc.

Totul, doar din creierul tău, convingându-te că 2 oz de ceva este într-adevăr doar un oz. Sunt destul de meticulos când vine vorba de exploatarea alimentelor MTD, dar chiar și luând în considerare reducerea la slimming comunitar, cifrele mele nu erau prea mari. Cu toate acestea, când am luat în calcul și aceeași marjă de eroare de de calorii observată pentru evaluarea greșită a porțiunii nutriționiștilor, toate numerele mele se potrivesc acum exact cu modificările corpului măsurate.

Așadar, există cel puțin pentru mine, probabil, și ceva la asta.

arde săptămâna de grăsime de 5 lbs imagine pierdere de greutate perfectă